top of page
  • Writer's pictureDe Zeeuwse Zusjes

Zeeuwse uitjes voor pubers en tieners

Zeeuwse uitjes met tieners

Ja jullie denken vast, die Zeeuwse Zusjes hebben alleen maar tips voor jonge kinderen, maar dat is dus helemaal niet waar. We hebben ook heel veel vlogs over uitjes voor de tieners en pubers onder ons. (en die dan vaak ook gewoon super leuk zijn voor de ouders.) Hier komen ze.

Houden jullie van lichamelijke actie?:

Dan hebben we verschillende klimbossen.

Klimbos Brabantse Wal (net in Bergen op Zoom) een super leuk parcour, met verschillende moeilijkheidsgradaties.

Klimbos Westerschouwen, vroeger heette dit Klimbos Zeeuwse Helden. Ook ee

n super leuk klimpark in het pas nabij het strand. Dus na wat gezweet bij het klimmen ga je lekker afkoelen of juist extra opwarmen op het strand 😉

En dan hebben we natuurlijk Kanoa aan het Veerse meer. Je hebt hier ook een klimbos, maar je kunt hier ook kanoën, suppen, waterfietsen, boogschieten en een heleboel andere team- en groepsspellen doen.

Zijn jullie tieners enorme stuiterballen en hebben ze altijd energie over?

Ga dan naar Dock Fec in Vlissingen. Daar kan je dus van alles doen. Er is een streetjump gedeelte, waarin je onbeperkt kan springen, of een paar uur. Maar je kunt er ook bowlen, lasergamen en er is sinds kort ook een escaperoom

Iets nieuws doen en je eigen grenzen ontdekken is altijd leuk, wat dacht je van powerkiten

aan de Brouwersdam bij Natural High? En je kunt hier nog veel meer gave dingen doen op het strand, zoals bijvoorbeeld blowkarten.


Maar ook voor de gamende jongeren hebben we wat leuks.

The gaming Factory in Vlissingen, een concept waarbij je per uur (€7,50) betaald om onbeperkt te kunnen gamen.

In de winter kan je bij zeil- en surfcentrum Brouwersdam, leren skiën of snowboarden, maar je kunt ook een leuk spel spelen dat heet eisstockschiessen, Een soort mix tussen curling en jeu de boule.

Zijn je kids helemaal into tiktok, instagram en snapchat? Ga dan naar de The Smiles Safari in winkelcentrum Wijnegem in Antwerpen, wel net buiten Zeeland, maar wel super leuk


Hongerige pubers?

Ga dan naar het chocolademuseum in Middelburg. Je komt er van alles te weten over chocola én ze mogen lekker veel proeven. Nou beter kan niet, toch?En dan als laatste kopje voor de dierenliefhebbende pubers

Er zijn hier heel wat dierenuitjes.

Zo zijn er veel alpacaboerderijen. Zo heb je er in Kerkwerve, Alpaca World nabij Hulst en in Aagtekerke een Alpaca boerderij waar ook alpaca rescue bij zit. (over al deze alpacaboerderijen hebben we een vlog)


Je kunt ook gaan wandelen met ezeltjes in zowel Middelburg bij kinderboerderij de Klepperhoeve, als in het Ezelhuis in Kamperland over beide hebben we een vlog, maar ik kan niet teveel links delen in 1 post, maar op ons youtube kanaaltje vind je ze allemaal.


Maar Struisvogels zijn natuurlijk ook super leuk en daarvan zit een boerderij in Sluis.


In Middelburg op Zep heb je ook heel veel uitjes voor groot en klein bij elkaar en ook daar hebben we allemaal vlogs over, maar deze zijn allemaal geschikt voor de tieners en jong volwassenen (zoals ze zichzelf graag noemen 😉 ) : Prison Island, Hyper bowlen, Glowgolf, Bounce Valley. Maar ik heb al teveel linkjes geplaatst in deze post, dus klinkt iets leuk? Kijk dan op ons youtube kanaal of kijk op onze website voor al deze te gekke uitjes.

Bij al de uitjes geldt natuurlijk altijd, check even hun eigen socials of websites voor openingstijden, reserveren, entreegelden en leuke extra activiteiten.

Comments


bottom of page