top of page
  • Writer's pictureDe Zeeuwse Zusjes

Treinliefhebbers én modelbouwfans opgelet!

Een super leuk én gratis uitje voor jullie deze vlogvrijdag!

Want we zijn naar Kerkwerve geweest. En daar heb je op het terrein van Recreatieboerderij van Langeraad Modelbouw Museum Kerkwerve zitten én Stoomgroep Kerkwerve! Kleinschalig en leuk uitje. Elke zaterdag geopend van 10:00-16:00. Het Modelbouw museum staat echt vol met duizenden miniatuur dingen. Van vliegtuigen, tot boten en van dorpspleinen en muizenhuisjes. Echt ALLES zie je daar en alles is met de hand gemaakt. En zoals beheerder Martin zegt "Achter elk item uit het museum zit een mooi verhaal, en die verteld hij graag.


Als je dan je ogen uit hebt gekeken, want in elk hoekje staat wel iets. Dan ga je naar buiten naar Stoomgroep Kerkwerve. Daar zijn treinrails waar een treintje op rijdt waar je ook in kunt zitten en er rijden ook andere kleinere treintjes en elke zaterdag zijn daar ook mensen aan het werk aan hun eigen treintjes.


En in de maanden juli en augustus heb je daar élke zaterdag kofferbakverkoop en dat schijnt ook super leuk te zijn. En in het seizoen heb je daar ook een lekker terrasje, kan je in de forelvijver vissen (voor een bepaald bedrag, dat weet ik even niet), kan je hier ook kamperen. enorm natuurterrein waar je ook kunt picknicken en kunt wandelen. Kortom onthoud dit uitje. Kijk nu de vlog en abonneren op ons youtube kanaal vinden we ook super lief en kost je niets (geen enkel youtube kanaal waarop je abonneert kost iets)


Liefs van ons
Comments


bottom of page