top of page
  • Writer's pictureDe Zeeuwse Zusjes

Skiën in Zeeland!?!?!

Jazeker, je kunt skiËn in Zeeland. Op een plek die in het lente/zomer en nazomerseizoen al geweldig leuk is, is nu ook in het winterseizoen geweldig!

Bij Kanoa in Wolphaartsdijk, waar je normaal kunt; klimmen, suppen, kanoën, archery tacken, waterfietsen, schoolkamp vieren en nóg véél meer. Kan je nu dus ook skiën bij Skischool Zeeland!


Op een witte rollerbaan leer je heel effectief skiën. Want je staat constant op een berg (die zijn in Zeeland erg schaars ;-) ), dus je lestijd besteed je goed!


Raisa en mama leren nu samen skiën, zo is het ook een geweldig moeder-dochter uitje, of ouder-kind of.. kortom een leuk uitje waarbij je ook nog nieuwe skills leert.

Wij hebben meteen een skicursus geboekt om het echt te leren. Maar je kunt ook altijd eerst een proefles doen, of je skills verbeteren en updaten. En we hebben ook echt de leukste skileraar van Zeeland, echt waar!


Roozje heeft ook al haar eerste les gehad, maar samen met Raisa en mama is nog niet mogelijk ivm haar leeftijd.


Kortom wij zijn super blij met dit nieuwe uitje. KIjk de vlog en kijk of het ook iets voor jou/jullie is om hier te gaan skiën.


Al de skibenodigdheden mag je hier gewoon gebruiken en zitten bij de prijs in.


Wij zijn fan, jullie?

Liefs van ons

efs van ons

Comments


bottom of page