top of page
  • Writer's pictureDe Zeeuwse Zusjes

Plopsa Indoor Coevoorden ontdekt

De tip van deze vlog is Plopsa Indoor Coevoorden. Een park dat ook weer fijn overzichtelijk is en je je kinderen wat makkelijker in de gaen kunt houden en ze wat vrijer kunt laten. Het verschil met bijvoorbeeld Plopsa Station Antwerpen, is dat deze ook een buiten gedeelte heeft met een fijne speeltuin, K3 autoparcour en klimtoren. Niet in Zeeland, maar ja... ook wij gaan weleens Zeeland uit ;-) En dit is wel een super leuk uitje en we waren op vakantie, dus dan was het in de buurt. En we geven ook tips voor als je op vakantie bent of voor mensen buiten Zeeland. Dit park is leuk voor kids tot ongeveer 13/14 jaar. Raisa is nu 12 en vond het geweldig. Dus kijk de vlog en kijk of dit attractiepark ook wat is voor jullie!


We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. En vind je onze uitjestips nou leuk, dan vinden wij het super lief als je abonneert op ons Youtube kanaal.


Liefs van ons.

Twee tips: Er zijn lokkertjes/kluisjes voor je jas of andere spulletjes, maar die kosten €8,- per dag! Je kunt ze dus wel openen en dichtdoen, maar die €8 ben je kwijt. Daarbinnen is het niet super warm, maar ligt natuurlijk wel aan de buitentemperatuur. Dus ben je een koukleum, houd je jas aan of warmbloedig, laat hem in de auto ;-) En op flesjes en blikjes zit ook statiegeld, maar als je die bij het restaurant inlevert krijg je gewoon je statiegeld terug.


Comentarios


bottom of page