top of page
  • Writer's pictureDe Zeeuwse Zusjes

Naar de Zeehonden bij A Seal Stellendam

Soms ontdek je van die pareltjes, waar je echt door verrast wordt. Nou dat hadden we bij dit uitje. Het is een zeehonden opvang, waar ze zieke en gewonde zeehonden opvangen en dat als ze weer beter zijn, terug de natuur in gaan. De zeehonden zijn natuurlijk al heel erg leuk om zo van dichtbij te zien.

Maar ze hebben er ook echt werk van gemaakt om het voor kinderen leuk en leerzaam te maken binnen! Echt heel veel variëteit hebben ze hier aangebracht, horen, zien, voelen en ruiken; al de zintuigen worden ingezet. Je leert van alles over de zeehond en zijn omgeving. Roozje was helemaal fan van het ziekenhuis en Raisa vooral van de zeehondjes zelf.

En dit uitje is nóg leuker als je het kan combineren met een vrijlating! En dat deden wij. Dus kijk de vlog en houd hun socials in de gaten, zodat jullie ook naar een vrijlating kunnen.

Dit uitje is natuurlijk ook een goed doel, dus elke euro die je hier uitgeeft gaat naar de zeehondjes. Je kunt online ook geld doneren of bijvoorbeeld een emmertje vis sponsoren.


Wij werden hier heel erg blij van. We hopen jullie ook. En abonneren op ons youtube kanaaltje vinden we super lief en leuk!

Liefs van ons
Comments


bottom of page