top of page
  • Writer's pictureDe Zeeuwse Zusjes

Game Kinderfeestje bij The Gaming Factory

In Vlissingen zit natuurlijk The Gaming Factory, waar we al een te gekke vlog op hebben genomen. Je kunt hier voor een bepaald bedrag per uur, onbeperkt gamen! Voor 2 uur is het nu €15,- Maar we laten jullie in deze vlog zien dat je hier ook een geweldig kinderfeestje kunt vieren! Wij hadden het De Luxe feestje en daarin konden wij: dan dus 2 uur onbeperkt spelen, kregen we 2 x fris, frietjes met een snack, een raketje, een snoepzakje en een klein cadeautje voor de jarige jet. Raisa is bijna jarig, dus ze vierden nu een klein feestje met haar beste vriendje Timo. Want ja, als jullie allebei van gamen houden, dan is dit het perfecte kinderfeestje!

IN Tilburg zit trouwens ook een The Gaming Factory waar je ook kinderfeestjes kunt vieren en die werken met hetzelfde concept.


Wij hebben genoten! Kijk de vlog en kijk of het ook iets is voor jullie. Ook voor papa's en mama's super leuk natuurlijk! EN vinden jullie de vlog nou leuk? Dan zouden we het super lief vinden als je abonneert op ons youtube kanaal zodat je geen enkel daguitje of kinderfeestjestip meer mist.


Veel kijkplezier!


Liefs van ons!
Comments


bottom of page