top of page
  • Writer's pictureDe Zeeuwse Zusjes

Buitenspeeltuinen

Want wat is er leuker dan om met je kids naar de speeltuin te gaan. De kids lekker spelen en jij als opvoeder/verzorger/etc. lekker zitten toekijken (of meedoen)

.

Zeeland heeft heel veel leuke speeltuinen. We hebben ze nog niet eens allemaal kunnen bezoeken. Dit zijn allemaal speeltuinen waarbij je een klein bedrag betaald voor de toegang. Je hebt daar ook voorzieningen zoals een winkeltje, voor wat te drinken en te snoepen, en toiletten. Dat laatste vind ik persoonlijk echt een must have! We hebben ook vlogs met speeltuinen waarbij je ook echt kunt eten, met horeca gelegenheid. Maar we beginnen even low-budget. Er zijn er nog meer, maar we zijn nog niet overal geweest. Houd dus onze socials en youtube kanaal in de gaten, want we blijven bezig met aanvullen.

Tip: Voordat je gaat check dan altijd even hun eigen socials of websites voor openingstijden of speciale activiteiten.

Hier komen onze tips.

Speeltuin De Souburgt in Oost-Souburg €2,50 entree.

Speeltuin het Meiveld in Middelburg, zit precies naast kinderboerderij De Klepperhoeve (ook een tip natuurlijk en hebben we ook een vlog over) Entree per kind ongeveer €2,-

Speeltuin Lammerenburg in Vlissingen. Entree per kind ongeveer €2,-

(je hebt er nog 1 in Vlissingen die net weer open is, Het Scheldekwartier, maar daar hebben we nog geen vlog over)

Speeltuin de Hollandse Hoeve in Goes met ook een kinderboerderij ernaast, is helemaal vrij toegankelijk, hij zit naast Eterij en spelerij de Vierlinden, daar kan je ook binnenspelen en op het terras zitten met een consumptie, lunch, diner, etc. (Dit is de vlog over beide 😉)


Speeltuin De Vluchtheuvel in Nieuwdorp. Met ook een verkeersplein met skelters. Ook entree.

Speelhof Hoogerzael in Middelburg. Een natuurspeeltuin. Vrij toegankelijk tijdens zonsopkomst. Toilet wel altijd open, maar het winkeltje niet altijd, hebben ook geregeld leuke activiteiten.

Groede Podium in Groede. Is een bunkerpark, met ook historische elementen over WO2 en speeltuin en ook met diertjes. Vrij toegankelijk, maar er zit een restaurant bij waar je uitgebreid kunt eten, drinken etc. Ook vaak leuke activiteiten.Comments


bottom of page