top of page
  • Writer's pictureDe Zeeuwse Zusjes

Binnenspelen in Zeeland

In Zeeland hebben we natuurlijk de meeste zonuren van Nederland, maar ook in Zeeland kan het regenen. En dan zijn er talloze uitjes die je nog steeds kan doen, zonder nat te regenen of te vernikkelen van de kou.

Op onze website en op ons youtube kanaal staan talloze uitjes, maar we benoemen vandaag eens al de binnenspeeltuinen waar we graag binnenspelen en waar we ook allemaal vlogs over hebben.

Raisa en Roozje willen altijd graag van te voren weten waar we heen gaan, dus wij zoeken ook altijd vlogs op waardoor ze al helemaal in de stemming komen. De meeste binnenspeeltuinen hebben ook een buitenspeelgedeelte erbij. Hier komen er een stel. Veel uitzoekplezier!

De tips:

’t Klokuus in ’s Heer Arendskerke, geweldig leuk om binnen en buiten te spelen en voor kinderfeestjes ook. EN in vakanties organiseren ze ook allemaal leuke gratis activiteiten zoals gelly ball. https://youtu.be/0PRsCLpjoYY

Five star farm speelboerderij in Kamperland, wat kleinschaliger, maar ook buiten erg leuk en er zijn dieren. https://youtu.be/N9HxYwOd4Lk

Hof Pop (het vroegere hof Poppedamme) in Poppedamme/Grijpskerke. Vooral binnenspelen voor de kleintjes. Maar er is ook het leuke Pop Lab en een escape room en veel leuke activiteiten.

Mini Mundi in Middelburg, is een familieattractiepark met ook buiten het leuke miniatuur Walcheren, zo leer je Walcheren kennen in het klein en binnen (en buiten) kunnen de kids heerlijk spelen.

In Vlissingen zit natuurlijk het leuke Ballorig, het vroegere Bambini is nu Ballorig. Heerlijk voor de grotere en kleinere aapjes om lekker te klimmen en te klauteren.

En vlakbij Ballorig vind je ook Dock Fec, family entertainment center. Met streetjum, bowlen, lasergamen, escaperoom en er komt nog meer aan. Ook een soort binnenspeeltuin voor de grotere kinderen (en volwassenen 😉 )

En dan voor nu even de laatste, een soort binnenspeeltuin waar je ook als volwassene lekker mee kunt springen voor een klein bedrag; Iedereen happy is hun motto. Bounce valley.

Toversluis in Sluis. Leuke plek waar van alles te doen is.

Heel veel binnen-speel-plezier allemaal!! En mocht je nou iets leuks doen van onze tips en je deelt daarvan iets, tag ons dan, dan genieten wij op afstand met jullie mee. Liefs van ons!Comentários


bottom of page